Welkom bij PRAXIS Framework - De handleiding voor het Foundation


Praxis brengt een "body of knowledge", een methodologie, een competentie framework en een competentie volwassenheidmodel samen in één geïntegreerd framework met één structuur en één terminologie. Het is niet meer nodig om vertalingen tussen verschillende boekwerken samen te stellen en methodes op elkaar te mappen.

Over dit boek.
Dit boek is een samenvatting van de totale website, derhalve is het dus een onvolledige weergave van het totale Praxis Framework. Aangezien het Praxis Framework continu door de gemeenschap verder ontwikkeld wordt, is het ook niet mogelijk om een boek te maken wat alles omvat.
Wij hebben echter ons uiterste best gedaan om een samenvatting te maken die compleet en volledig is voor wat betreft de eisen die gesteld worden aan personen die deel gaan nemen aan het Praxis Framework Foundation examen.

Daarmee heb je met dit boek niet alleen een handzame samenvatting van het Praxis Framework, maar ook de ideale basis om je voor te bereiden op dit examen.


Als u trainer bent of een opleidingsorganisatie, geef dan de naam en het adres van het trainingsintituut, en ik stuur kosteloos een inzage exemplaar naar het trainingsinstituut.


Bestellingsprocedure:

De normale prijs van het boek is € 33,90 (incl BTW en verzendkosten).
Stuur een MAIL met uw bestelling en adresgegevens. (praxis@ri-management.nl)
Wij sturen u een factuur.
Na betaling wordt het boek opgestuurd naar het opgegeven adres.


Praxis website

Publicaties:

Er zijn een aantal pagina's beschikbaar als voorbeeld: Voorbeeld aanvraag

Een aantal samenvattende schema's van Praxis: PRAXIS Schematisch
Praxis Framework - De handleiding voor het Foundation